Reparatie aanvraag
×

Sneller opladen met Belkin draadloze opladers

Het grote voordeel van de Belkin laders is dat je je telefoon of kunt opladen zonder het gebruik van de kabel. Je kunt dus heel eenvoudig je smartphone op de draadloze Belkin lader leggen en je voor je het weet is je telefoon weer opgeladen. Sommige telefoons kunnen binnen 35 min. tot wel 80% worden opgeladen. Belangrijk is natuurlijk wel dat je telefoon draadloos laden ondersteunt. Dit wordt aangeduid met een Qi certificering, let hier dus wel op bij aanschaf van zo’n handige Belkin lader. De wireless chargers van Belkin zijn geschikt voor de meeste iPhones. Draadloos laden is beschikbaar vanaf de iPhone 8, die wij overigens ook in ons refurbished assortiment aanbieden. Kun jij niet draadloos laden? Geen zorgen, in ons assortiment hebben we ook Belkin laders met kabel.

Betrouwbare Belkin accessoires

Naast opladers maakt Belkin ook uitstekende powerbanks, kabels, screenprotectors, oordopjes en hoesjes voor oa. Apple iPhone, Samsung en vele andere Android smartphones. Twijfel je nog over de betrouwbaarheid van Belkin? De accessoires van Belkin zijn officieel goedgekeurd voor Apple en Samsung producten waarmee Belkin dus een uitstekend alternatief is voor de originele accessoires.Belkin is een betrouwbare fabrikant die al meer dan 35 jaar producten ontwikkeld die het leven van ons makkelijker kunnen maken. Hoe maakt Belkin het verschil? Ze besteden zeer veel aandacht het ontwerp en design van hun producten. Ze maken ook gebruiken van de beste materialen en testen ook hun producten grondig. Doordat ze hun producten grondig testen van begin tot eind kunnen ze voldoen aan de hoogste normen die gesteld worden binnen de EU en Nederland. Belkin levert overigens producten met uitgebreide garanties.

Belkin marktleider in draadloos opladen

Belkin is inmiddels verkrijgbaar in meer dan 50 landen en is hiermee wereldwijd marktleider op het gebied van draadloos opladen, connectiviteit en kabels. Het design team van Belkin bevindt zich in Los Angeles. Zij ontwerpen zeer innovatieve producten die ook gebruiksvriendelijk zijn. Intussen heeft het ontwerp team van Belkin meerdere design awards in ontvangst mogen nemen, waaronder meer dan 30 CES Innovation Awards en bijna 50 internationale designprijzen.

Hulp nodig bij de keuze van Belkin accessoires?

Weet je niet zeker of jouw telefoon geschikt is voor een snellader van Belkin of een van de andere telefoon accessoires, bel ons gerust of kom langs bij onze winkel in Borne. Of je nu woont in Borne, Almelo, Oldenzaal, Delden, Hengelo of Enschede we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor je Belkin accessoires. Onze professionals staan voor je klaar.

пї