Reparatie aanvraag
×

5 Handige Geheime iPhone Tips

2023-11-17 06:33:38, Gepost door beheerder

Zo haal je het maximale uit je iPhone.

 

We begrijpen als geen ander dat je iPhone een belangrijk onderdeel is van je dagelijkse leven. Als experts in GSM-reparaties hebben we niet alleen ervaring met het herstellen van defecten, maar ook met handige verborgen functies en geheime tips die je iPhone-ervaring naar een hoger niveau tillen. Daarom delen we graag vijf handige geheime tips waarmee je het maximale uit je geliefde iPhone kunt halen.

1. Nachtmodus voor Selfies

Verbeter je nachtelijke selfie-game met de verborgen nachtmodus voor de frontcamera. Ga naar de Camera-app en schakel over naar de selfie-modus. Als de omgeving donker is, verschijnt er automatisch een maanpictogram. Tik erop om de nachtmodus in te schakelen en geniet van heldere en gedetailleerde selfies, zelfs bij weinig licht.

2. Verborgen Toetsenbord-Trackpad voor Nauwkeurige Tekstinvoer

Typen op een touchscreen kan soms een uitdaging zijn, maar er is een handige trackpad-functie die je kunt gebruiken voor nauwkeurige tekstinvoer. Houd het toetsenbord ingedrukt totdat de toetsen veranderen in een vlak oppervlak. Beweeg vervolgens je vinger over het scherm om de cursor te verplaatsen en tekst te selecteren. Dit maakt het bewerken van tekst een stuk eenvoudiger. 

3. Handige Siri-sneltoetsen

Maak kennis met Siri-sneltoetsen om taken sneller uit te voeren. Druk de zijknop van je iPhone in om Siri te activeren en houd deze ingedrukt terwijl je spreekt. Laat de knop los wanneer je klaar bent met praten. Maar wist je dat je Siri ook handsfree kunt gebruiken? Zeg simpelweg "Hé Siri" (zorg ervoor dat deze functie is ingeschakeld in Instellingen > Siri en zoeken) en geef je opdracht zonder de knop aan te raken.

4. Verbeterde Camerafuncties: Slow Motion en Timelapse

Wist je dat je iPhone in staat is om verbluffende slow-motion en timelapse video's te maken? Ga naar de Camera-app en veeg naar links of rechts om de gewenste modus te selecteren. Voor slow motion, tik op "Slo-Mo" en pas de snelheid aan door op het getal te tikken. Voor timelapse, kies de "Timelapse"-modus en start je opname. Dit voegt een creatieve dimensie toe aan je fotografie- en videografievaardigheden.

5. Verborgen Waterwaarschuwing

Voorkom waterschade aan je iPhone door gebruik te maken van de ingebouwde waterwaarschuwing. Ga naar de Instellingen-app en zoek naar 'Touch ID en toegangscode' (of 'Face ID en toegangscode', afhankelijk van je iPhone-model). Schakel de schakelaar in bij 'Waterwaarschuwing'. Hiermee krijg je een melding als je iPhone detecteert dat er vocht in de oplaadpoort aanwezig is, zodat je snel actie kunt ondernemen.

Hopelijk maken deze geheime tips je iPhone-ervaring nog beter! Bij GSM Reparatie Twente staan we altijd klaar om je te helpen met eventuele reparaties of vragen over je smartphone. 

Abonneer op onze nieuwsbrief.