Reparatie aanvraag
×

Speck hoesjes

2021-10-14 13:32:11, Gepost door beheerder

Stevige & degelijke hoesjes

Speck hoesjes maken het verschil

Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe Apple iPhone of Samsung telefoon hebt aangeschaft dan wil je zo’n kostbaar toestel natuurlijk optimaal beschermen tegen krassen, stoten of andere beschadigingen. De telefoonhoesjes van Speck bieden dan de oplossing. Bij Gsmreparatietwente verkopen wij al geruime tijd het merk Speck. Speck is overigens een dochteronderneming van het wel bekende merk Samsonite.

Betrouwbare kwaliteit uit Amerika

Sinds 2001 produceert Speck award winning hoesjes. Dat is niet gek want de roots van Speck ligt in het hart van Silicon Valley. De smartphone hoesjes van Speck gaan verder dan alleen bescherming en een mooi ontwerp. Speck produceert hoesjes waarmee je gezien mag worden.

Wij zijn Speck verkooppunt

Wist je dat Gsmreparatietwente verkooppunt is van Speck hoesjes? In onze winkel in Borne vindt je een ruim assortiment aan hoesjes waaronder die van het merk Speck. Hierdoor ben jij in staat om het juiste hoesjes te vinden voor jouw smartphone.

Op zoek naar Speck hoesje voor iPhone of Galaxy?

Ben je op zoek naar een stevige maar ook degelijk hoesje voor je gloednieuwe iPhone of Samsung Galaxy? In ons Speck assortiment vind je iPhone-hoesjes, hoesjes voor de Samsung Galaxy, OnePlus, Huawei en tevens ook iPad-hoesjes. Wil je zeker weten of we voor jouw model smartphone een Speck hoesje of case hebben? Bel ons gerust, we helpen je graag verder.

Militair design

Een aantal Speck hoesjes in ons assortiment zijn voorzien van militaire design. Deze extra sterke hoesjes bestaan uit twee sterke beschermingslagen en zijn gemaakt van schokabsorberend TPU materiaal. Daarnaast zijn deze Speck hoesjes voorzien van bacteriedodende microban afwerking. Hiermee verwijderen deze Speck hoesjes tot wel 99% van alle bacteriën.

Hulp nodig bij het kiezen van een Speck hoesje of cover?

Of je nu woont in Borne, Almelo, Oldenzaal, Delden, Hengelo of Enschede we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor je nieuwe hoesje van Speck. Onze professionals staan voor je klaar.

Abonneer op onze nieuwsbrief.

п»ї