Reparatie aanvraag
×

UAG cases

2021-09-10 10:56:49, Gepost door beheerder

UAG, sterke & stoere hoesjes

Waarom kiezen voor UAG hoesjes?

Urban Armor Gear bestaat pas sinds 2013. Sindsdien heeft het een naam opgebouwd als een van de sterkste smartphopnes cases die er zijn. De modellen van UAG bieden een perfecte balans tussen bescherming en stoer design. Sommige van hun meest populaire hoesjes hebben zijn extreem licht en met de MIL-STD 810G-certificering zijn ze bestand vallen en stoten.

UAG denkt aan onze planeet

De nieuwe Outback-lijn is gemaakt van 100% biologisch afbreekbare materialen zonder de kenmerkende flexibliteit op te offeren. De gepatenteerde mix van bioplastics is veel beter voor het milieu dan traditionele hoesjes. UAG is echter niet zo groot als sommige andere smartphone hoes producten. Dat betekent misschien minder keuze, maar wat ze produceren is extreem goed!

Hoesje voor iPhone 12?

Als je op zoek bent naar een manier om bijvoorbeeld je iPhone 12 te beschermen, is Urban Armor Gear, de ontwerper van robuuste, lichtgewicht hoesjes voor mobiele apparaten, waarschijnlijk de beste keuze. Welk design je ook kiest, alle UAG hoesjes zijn gemaakt van eersteklas materialen die niet alleen je telefoon beschermen, maar er ook nog eens heel goed uit zien.

Hulp nodig bij het kiezen van een Urban Armor Gear hoesje?

Of je nu woont in Borne, Almelo, Oldenzaal, Delden, Hengelo of Enschede we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor je UAG hoesje. Onze professionals staan voor je klaar.

Abonneer op onze nieuwsbrief.

пї