Reparatie aanvraag
×

Meest gestelde vragen

Wij hebben een 30 minuten service, dit houd in dat wij uw reparatie bij de meeste gevallen binnen 30 minuten klaar hebben! U wordt telefonisch geïnformeerd zodra uw toestel weer klaar ligt in de winkel. U kunt wachten in de winkel met een heerlijk kopje koffie of gaan winkelen in het mooie centrum van Borne!

Onze winkel bevind zich aan de Stationsstraat 4, in het centrum van Borne tegenover de Sint-Stephanuskerk. In de directe omgeving zijn veel gratis parkeerplaatsen te vinden, denk wel aan de parkeerschijf in de blauwe zones.

 

Adresgegevens:

GSM Reparatie Twente

Stationsstraat 4

7622LX Borne

Wij zijn elke donderdag en vrijdag van 10:00 tot 21:00 geopend!

Ja, direct naast de winkel hebben wij een parkeerplaats met meer dan voldoende parkeerplekken!

Bij GSM Reparatie Twente kunt u onder het genot van een heerlijke cappucino of koffie wachten op uw reparatie. Met onze 30 minuten service zijn wij uniek in de regio. Bij bepaalde reparaties is er meer tijd nodig, bijvoorbeeld bij bepaalde scherm reparaties of onderzoekstijd om een defect vast te stellen. Het kan voorkomen dat een reparatie langer duurt, uiteraard kan de winkel u vooraf de verwachte tijd doorgeven.

We proberen altijd gebruik te maken van originele onderdelen. Voor iPhone LCD beeldscherm onderdelen bieden we zelfs de mogelijkheid om te kiezen tussen fabriekskwaliteit (origineel) of hoge kwaliteit (replica). We bieden deze optie aan, zodat je ook voor een goedkopere optie kan kiezen. 

Bel altijd gerust naar de winkel om zeker te weten dat het onderdeel op voorraad is! Zo niet, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen! Je kunt telefonisch bereiken via 074 291 47 47

Ja wij repareren ook tablets! Kom gerust langs, wij helpen je graag verder

Ja wij repareren ook laptops!

 
 

Ja! Wij bieden 12 maanden garantie op fabriekskwaliteit en 6 maanden op hoge kwaliteit reparaties!

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan is dit geen enkel probleem! Wij komen dan naar u toe om het kapotte toestel op te halen en brengen hem gerepareerd terug. Meer weten? Bel ons gerust: +31 74 291 4747

Abonneer op onze nieuwsbrief.

пї