Reparatie aanvraag
×

Wij zijn Forza Refurbished Premium Verkooppunt

Een refurbished iPhone of iPad van de beste kwaliteit refurbished van Forza vind je bij Gsmreparatietwente.nl . Het merk Forza biedt namelijk een betaalbaar alternatief voor de producten van Apple. Apple staat bekend om zijn hoogwaardige producten maar ook om de hoge aanschafprijs. Door een iPhone refurbished te kopen van Forza kun je tot wel 60% besparen, dat is een stuk leuker voor de portermonnee. Refurbished iPhone’s of iPad’s zijn een voordeliger. Je hebt de keus uit drie opties: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Afhankelijk van de productconditie die je kiest, bespaar je dus al snel tientallen euro’s. Bij alle opties krijg je standaard twee jaar garantie. Forza Refurbished is een van de meest toonaangevende refurbished Apple leveranciers van de Benelux. Bij gsmreparatietwente zijn we trots dat we ons Refurbished Premium Reseller mogen noemen. Forza heeft permanent de beschikking over een voorraad van meer dan 10.000 iPhones, zodat er gegarandeerd een geschikt toestel voor jou tussen zit. Door de hoge eisen die Forza stelt aan de revisering van deze toestellen blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Wat zijn de voordelen van refurbished?

Elke refurbished iPhone of iPad is 100% functioneel en dus technisch in orde. Elk toestel wordt door Forza op meer dan 50 technische punten gecontroleerd. Forza gebruikt hiervoor speciale software, professionele apparatuur en uiteraard ervaren professionals. Zo kan Forza een refurbished iPhone of iPad van de hoogste kwaliteit garanderen. Als één van de weinige aanbieders beschikt Forza over het Keurmerk Refurbished. Als jij een refurbished iPhone of iPad koopt met dit erkende kwaliteitslabel ben je dus verzekerd van een kwalitatief hoogstaand en uiterst betrouwbaar product.

Jouw refurbished iPhone of iPad vind je bij Gsmreparatietwente in Borne

Een refurbished iPhone van de hoogste kwaliteit refurbished vind je bij gsmreparatietwente! Voor een scherpe prijs kun jij de eigenaar zijn van een refurbished Apple iPhone of iPad zonder ook maar iets in te leveren op de technische kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een wat ouder en lekker groot toestel zoals de refurbished iPhone 7 Plus of toch liever één van de meest recente toestellen zoals de refurbished iPhone XS in je bezit wilt hebben; Forza heeft gegarandeerd het toestel dat bij je past! Koop je refurbished iPhone of iPad bij gsmreparatietwente en bespaar je tot wel 60% ten opzichte van de nieuwprijs. Je krijgt altijd twee jaar garantie! 

Officieel Keurmerk Refurbished

Het komt vaak voor dat resellers enkel een doekje over een tweedehands telefoon halen, en het vervolgens een refurbished toestel noemen. Dit is bij Forza Refurbished producten absoluut niet het geval. Forza is namelijk voorzien van het ‘Keurmerk Refurbished. Wat houdt dit keurmerk in? Het toestel wordt op 50 punten getest, wat de hoogste kwaliteit garandeert. Je krijgt met het Keurmerk Refurbished ook nog eens twee jaar garantie. Bovendien weet je zeker dat je bij een financieel gezonde aanbieder koopt. Dit betekent dat het bedrijf gezond is en niet zomaar failliet zal worden verklaard. Zo ben je zeker van garantie op je toestel en kun je altijd terecht met vragen.

Hulp nodig bij het kiezen van een refurbished toestel?

Of je nu woont in Borne, Almelo, Oldenzaal, Delden, Hengelo of Enschede we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor je nieuwe refurbished iPhone of iPad. Onze professionals staan voor je klaar.