Reparatie aanvraag
×

Nu extra korting op je reparatie!

Huawei P Smart

Is jouw Huawei P Smart kapot? Bij GSM Reparatie Twente laten we je niet barsten! Is je Huawei P Smart gevallen of heb je een probleem met de batterij? Wat het probleem ook is, wij kunnen je Huawei P Smart repareren met originele onderdelen. De meeste reparaties voor jouw Huawei P Smart repareren we binnen de 30 minuten. Onze professionele monteurs van GSM Reparatie Twente in Borne staan voor je klaar!

Beeldscherm vervangen

€ 109.99

Is je LCD beelscherm kapot? Is het glas gebroken of beschadigd? Bestel je gloednieuwe beeldscherm online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Batterij / Accu vervangen

€ 59.99

Is de batterij of accu van je smartphone kapot? Gaat je accu super snel leeg of start hij zelfs niet meer op? Bij GSM Reparatie Twente vervangen we jouw batterij in no-time. Bestel de nieuwe batterij online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Oplaadconnector vervangen

€ 49.99

Problemen met het opladen van je smartphone? Laad het toestel niet meer goed op? Of herkent het toestel de oplader niet meer? Dan is je oplaadpoort aan vervanging toe. Bestel de oplaadconnector online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Backcover/Achterkant vervangen

€ 74.99

Is de achterkant van je smartphone kapot? Is het glas gebroken of zit er een deuk in de behuizing? Wij vervangen de volledige behuizing voor jou zonder problemen. Bestel je gloednieuwe backcover online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Achtercamera vervangen

€ 74.99

Is de achtercamera van je toestel kapot? Zijn de foto’s niet meer zo scherp? Of zie meerdere zwarte plekken of zelfs een zwart beeld? Dan moet je de achtercamera laten vervangen. Bestel je gloednieuwe achtercamera online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen.

Voorcamera vervangen

€ 49.99

Kun je geen selfies meer maken? Zijn de foto's of video's niet meer scherp? Of zie je zwarte plekken of een volledig zwart beeld? Dan moet je de frontcamera laten repareren. Bestel je gloednieuwe voorcamera online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Waterschade behandeling

€ 49.99

Is jouw toestel recent in het watergevallen? Of in aanraking gekomen met een vloeistof? Wij kunnen jouw smartphone reinigen en hierbij zullen we onderzoeken of er onderdelen beschadigd zijn. Bestel je de waterschade behandeling online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. 

Koptelefoon ingang vervangen

€ 49.99

Komt er geen geluid meer uit koptelefoon speakers? Of is het geluid niet optimaal meer? Dan is de audio jack aansluiting van de koptelefoon defect. Bestel je nieuwe koptelefoon ingang online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Toestel onderzoek/diagnose

€ 39.99

Werkt je toestel opeens niet meer? Of weet je niet precies wat er met je toestel aan de hand is? Wij onderzoeken graag voor jou wat er aan de hand is. Daarna kunnen we je adviseren welke reparatie je zou moeten uitvoeren. We kunnen je in veel gevallen direct verder helpen en het probleem voor je oplossen. Bestel je toestel onderzoek/diagnose online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. 

Software probleem

€ 34.99

Heb je een software probleem? Hulp nodig bij een backup of een probleem met updates? Wij helpen je graag verder om het software probleem voor je op te lossen. Bestel deze dienst online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. 

Microfoon vervangen

€ 49.99

Problemen met het geluid tijdens het bellen? Hoort de ander jou niet meer of heel slecht? Of klinkt het geluid ver weg of krakend? Dan is de kans groot dat je microfoon moet worden vervangen. Bestel je nieuwe microfoon online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Earspeaker vervangen

€ 49.99

Heb je geen gehoor meer tijdens het bellen? Hoort degene waarmee je belt jou wel? Of kraakt het geluid tijdens het bellen? Dan is de kans groot dat je earspeaker kapot is. Bestel de earspeaker online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Powerbutton / Aan-uitknop vervangen

€ 49.99

Reageert de powerbutton niet meer? Of kun je hem zelfs niet meer indrukken? Dan is je powerbutton aan vervanging toe. Bestel de aan-uitknop online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Volumeknop vervangen

€ 49.99

Werkt de volumeknop of werken beide volumeknoppen niet meer? Of kun je ze niet meer indrukken? Grote kans dat je volumekabel kapot is. Bestel je volumeknop onderdeel online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Speaker vervangen

€ 49.99

Komt er geen geluid meer uit de luidspreker? Kraakt het geluid bij het afspelen van bijvoorbeeld muziek of je beltoon? Dan is de kans groot dat je speaker moet worden vervangen. Bestel een nieuwe speaker online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Nu extra korting op je reparatie!

Huawei P Smart

Is jouw Huawei P Smart kapot? Bij GSM Reparatie Twente laten we je niet barsten! Is je Huawei P Smart gevallen of heb je een probleem met de batterij? Wat het probleem ook is, wij kunnen je Huawei P Smart repareren met originele onderdelen. De meeste reparaties voor jouw Huawei P Smart repareren we binnen de 30 minuten. Onze professionele monteurs van GSM Reparatie Twente in Borne staan voor je klaar!

Merk

Filter op

Abonneer op onze nieuwsbrief.

пї