iPhone Reparatie Almelo door GSM Reparatie Twente

In het dagelijkse leven is een smartphone niet meer weg te denken uit het straatbeeld. We bellen en smsen continue en overal. Omdat we zoveel gebruik maken van onze Apple iPhone zit in een ongeluk in een klein hoekje. Werkt je iPhone niet meer goed omdat je ‘m per ongeluk hebt laten vallen? Is je iPhone scherm kapot? Heb je plotseling een slechte verbinding? Werken bepaalde knoppen niet meer? Laat je iPhone dan repareren door GSM Reparatie Twente. Door gebruik te maken van onze ‘Haal en brengservice’ halen wij uw iPhone op in Almelo om uw iPhone te repareren. Wanneer de reparatie is voltooid zullen wij uw iPhone natuurlijk ook weer bij u thuis in Almelo afleveren.

Goede en betrouwbare service
GSM Reparatie Twente is een gerenommeerd bedrijf dat al 12,5 jaar ervaring heeft in het repareren van GSMs en smartphones. Bij GSM Reparatie Twente bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een goede, betrouwbare en snelle service. Als u GSM Reparatie Twente een reparatie laat uitvoeren bent u er altijd zeker van dat een scherpe prijs betaald. Een iPhone reparatie begint al bij €25,-.Wist u dat in meer dan 50% van de gevallen de schade wordt gedekt door uw verzekering? Als u geluk heeft hoeft u zelf dus niet te betalen! Alsof dat nog niet genoeg is krijgt u van GSM Reparatie Twente vrijwel altijd een garantie van 12 maanden op uw iPhone reparatie. GSM Reparatie Twente snapt dat u zo snel mogelijk weer bereikbaar wilt zijn en zal er alles aan doen om uw iPhone te repareren, ook als u in Almelo woont.

Display én backcover reparatie iPhone
Bij GSM Reparatie Twente kunt u gebruik maken van ons ‘Refurbish pakket’. Voor één bedrag kunnen wij voor uw iPhone de backcover én het display vervangen. U kunt kiezen uit de bekende kleuren zwart en wit, maar het is ook mogelijk om andere kleuren te kiezen. Als u uw iPhone er weer als nieuw uit wilt laten zien dan is het ‘Refurbish pakket’ iets voor u. Als u voor dit pakket kiest kunnen wij gratis uw iPhone in Almelo ophalen en weer thuisbrengen.

Contact met GSM Reparatie Twente voor iPhone reparatie Almelo
Als u uw iPhone laat repareren door GSM Reparatie Twente bent u er altijd 100% van verzekerd dat er originele producten worden gebruikt voor de reparatie van uw iPhone. Als u wilt dat uw iPhone wordt gerepareerd door een bedrijf dat veel ervaring heeft, klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan service én scherpe prijzen hanteert, dan is GSM Reparatie Twente het bedrijf dat u zoekt. Wacht niet af en laat uw iPhone nog vandaag repareren door GSM Reparatie Twente!

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf met ervaring in iPhone reparaties? GSM Reparatie Twente helpt u graag verder. De meeste iPhone reparaties kunnen wij al binnen 30 minuten uitvoeren. Als u gebruikt maakt van onze ‘Haal en Breng service’ halen wij uw toestel in Almelo op en brengen deze, na de reparatie, weer bij u thuis. Wacht niet en maak dus nu een afspraak met GSM Reparatie Twente zodat u weer snel bereikbaar bent voor uw vrienden, kennissen en familie.

Maak gemakkelijk en snel een afspraak via onze website voor de reparatie van je iPhone. Maak direct een afspraak
Natuurlijk kun je ook zonder afspraak langs komen in onze winkel:

GSM Reparatie Twente
Stationsstraat 4
7622 LX Borne

Heb je vragen? Neem contact met ons op via het online contactformulier of bel 074 291 47 47.

Waarom uw toestel bij ons laten repareren?
Enthousiast team van experts die u helpen.
Uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd.
12 maanden garantie op uw reperatie.
Unieke haal- en brengservice

Originele onderdelen
Uw toestel wordt met originele fabricage onderdelen gemaakt


Jarenlange ervaring
Onze experts hebben meer dan 15 jaar ervaring met het repareren van telefoons en tablets


30 minuten service
Uw toestel gerepareerd terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of thee


Alle merken
Wij repareren alle toestellen en tables van alle merken in de markt


12 maanden garantie
U krijgt van ons maar liefst 12 maanden garantie op de reparatie van uw toestel


Unieke haal- en brengservice
Niet in staat langs te komen? Wij komen naar uw en halen het kapotte toestel op


Klantwaardering
Onze klanten waarderen ons met maar liefst een 9,2 en daar zijn we trots op.

Onze specialiteiten
Uw kapotte toestel is bij ons in de juiste handen. Doordat wij werken met originele onderdelen weet u zeker dat uw toestel niet snel weer kapot zal gaan. Daarom geven wij ook maar liefst 12 maanden garantie op de reparatie. De onderdelen zijn bij ons altijd op voorraad en dat kan niet iedere reparateur zeggen. Lees hieronder nog kort welke specialiteiten wij in huis hebben!

Unieke haal- en brengservice
Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan is dit geen enkel problem! Wij komen dan naar u toe om het kapotte toestel op te halen en brengen hem gerepareerd terug.

Professioneel team
Onze collega's krijgen een intensieve training voor het repareren van de verschillende toestellen. Na deze training kunnen ze zich een echte expert noemen.

30 minuten service
In slechts 30 minuten is uw toestel gerepareerd. Geniet lekker van een kopje koffie of thee in onze winkel of ga even een wandeling maken in het mooie centrum van Borne.

Online snel je afspraak plannen
Met onze vernieuwde online reserveringsmodule kunt u eenvoudig uw afspraak plannen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en wordt u nog snelle geholpen.