Nu extra korting op je reparatie!

OnePlus 1

€ 30

Koptelefoon ingang vervangen

€ 10

Komt er geen geluid meer uit koptelefoon speakers? Of is het geluid niet optimaal meer? Dan is de audio jack aansluiting van de koptelefoon defect. Bestel je nieuwe koptelefoon ingang online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Software probleem

€ 12

Heb je een software probleem? Hulp nodig bij een backup of een probleem met updates? Wij helpen je graag verder om het software probleem voor je op te lossen. Bestel deze dienst online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. 

Volumeknop vervangen

€ 454

Werkt de volumeknop of werken beide volumeknoppen niet meer? Of kun je ze niet meer indrukken? Grote kans dat je volumekabel kapot is. Bestel je volumeknop onderdeel online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Home knop vervangen

€ 12

Reageert de homeknop niet meer? Of kun je hem zelfs niet meer indrukken? Dan is je homeknop aan vervanging toe. Bestel de homeknop online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Nu extra korting op je reparatie!

OnePlus 1

Merk

Filter op

Abonneer op onze nieuwsbrief.