Reparatie aanvraag
×

De Beste Reparateur in Twente

Met meer dan 15 jaar ervaring en 5000 reparaties per jaar kunnen wij oprecht zeggen dat we een expert zijn in het repareren van telefoons.

Ons team van enthousiaste collega's staat iedere dag weer met veel plezier voor u klaar om u te helpen met een kapot toestel. Wij halen onze passie en energie uit het feit dat wij u als klant kunnen helpen met een gerepareerde telefoon. Niets is namelijk zo ontzettend frustrerend als een telefoon het niet meer doet. Wij zijn iedere keer weer trots als een tevreden klant de deur uit gaat met een gerepareerd toestel en een glimlach.

Onze winkel zit in het hartje van het centrum van het mooie Borne, centraal gelegen in Overijssel. Terwijl wij uw toestel repareren kunt u bij ons genieten van een lekker kopje koffie of thee, of u neemt een kijkje in het hystorische centrum van dit prachtige dorp.

Laat je, jouw toestel bij ons repareren?
  • Enthousiast team van experts
  • Uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd
  • 12 maanden garantie op de reparatie
  • Unique haal- en brengservice

Onze Specialiteiten

Uw kapotte toestel is bij ons in de juiste handen. Doordat wij werken met originele onderdelen weet u zeker dat uw toestel niet snel weer kapot zal gaan. Daarom geven wij ook maar liefst 12 maanden garantie op de reparatie. De onderdelen zijn bij ons altijd op voorraad en dat kan niet iedere reparateur zeggen. Lees hieronder nog kort welke specialiteiten wij in huis hebben!

Unieke haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan is dit geen enkel problem! Wij komen dan naar u toe om het kapotte toestel op te halen en brengen hem gerepareerd terug.

Professioneel team

Onze collega's krijgen een intensieve training voor het repareren van de verschillende toestellen. Na deze training kunnen ze zich een echte expert noemen.

30 minuten service

In slechts 30 minuten is uw toestel gerepareerd. Geniet lekker van een kopje koffie of thee in onze winkel of ga even een wandeling maken in het mooie centrum van Borne.

Online snel je onderdeel bestellen

Met onze vernieuwde online reserveringsmodule kunt u eenvoudig uw afspraak plannen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en wordt u nog snelle geholpen.

Abonneer op onze nieuwsbrief.

пї