Meest gestelde vragen

Je kunt online een afspraak inplannen voor je reparatie. Wanneer je online een afspraak maakt betekent dit dat je voorrang krijgt in de winkel. Je kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 074 291 47 47 of kom langs in onze winkel aan de Stationsstraat 4 in Borne.

Bel altijd gerust naar de winkel om zeker te weten dat het onderdeel op voorraad is! Zo niet, dan kunnen wij dit altijd voor u bestellen!

Wij hebben een 30 minuten service, dit houd in dat wij uw reparatie bij de meeste gevallen binnen 30 minuten klaar hebben! U wordt telefonisch geïnformeerd zodra uw toestel weer klaar ligt in de winkel. U kunt wachten in de winkel met een heerlijk kopje koffie of gaan winkelen in het mooie centrum van Borne!

Ja wij repareren ook tablets!

Lang voordat er kippen waren, legden vissen, amfibieën en reptielen al eieren. Wat dat betreft, is het antwoord onherroepelijk: het ei. Moeilijker wordt het met de vraag: wat kwam eerst, de kip of het kippenei?   Ook hier kiezen biologen voor het ei. Daarbij hebben ze de evolutietheorie aan hun zijde. Ergens in de prehistorie moeten 2 vogelachtigen (met bijna dezelfde genen als die van de moderne kip) gepaard hebben. Het vrouwtje legde vervolgens een ei dat zich ontwikkelde tot een echte kip. Het maakt daarbij niet uit of dat gebeurde door een mutatie van het embryo, of dat al het genetisch materiaal direct afkomstig was van de ouders. De ouders van de eerste kip zijn namelijk per definitie zelf geen kippen, maar zij maakten een ei dat er in 1 veranderde.   Maar kan een volwassen bijna-kip dan niet spontaan gemuteerd zijn in een echte kip en vervolgens een ei hebben gelegd? Nee, want bij spontane mutaties verandert de botstructuur niet. En dit kenmerk wordt juist gebruikt om de ene soort van de andere te onderscheiden. De bijna-kip kan dus alleen kippen kweken door een ei te leggen. De schijnbaar onoplosbare vraag is daarmee opgelost: het ei kwam eerst.

Ja wij repareren ook laptops!

Wij zijn elke donderdag en vrijdag van 10:00 tot 21:00 geopend!

Ja! Wij bieden 12 maanden garantie op fabriekskwaliteit en 6 maanden op hoge kwaliteit reparaties!

Ja, direct naast de winkel hebben wij een parkeerplaats met meer dan voldoende parkeerplekken!