iPhone reparatie Enschede

Professionele iPhone reparatie in Enschede door GSM Reparatie Twente

Heeft u uw Apple iPhone laten vallen en is het glas gebroken? Of begint uw iPhone de laatste tijd vervelende kuren te vertonen? De batterij van uw iPhone laadt niet meer, hij loopt vast, u hebt geen bereik meer of de home button van uw iPhone werkt niet. Met al deze klachten kunt u bij GSM Reparatie Twente terecht. Wij voeren reparaties uit aan alle iPhone types. Is uw telefoon abonnement nog niet afgelopen en wilt u geen dure, nieuwe iPhone kopen? Dan is een iPhone reparatie de oplossing.

 

Verschillende iPhone reparaties

GSM Reparatie Twente heeft jarenlange ervaring in het repareren van iPhones. Wij gebruiken alleen de officiële onderdelen voor een iPhone reparatie. Wist u ook dat de verzekering in meer dan 50% van de gevallen de iPhone reparatie dekt? U kunt online en telefonisch met ons contact opnemen voor een iPhone reparatie.

 

Display én backcover reparatie iPhone

Met het Refurbish pakket vervangen wij de backcover en het display voor één prijs. Gaat u voor standaard zwart of wit, of kiest u voor één van de andere beschikbare kleuren displays en backcovers? Met deze iPhone reparatie heeft u voor een aantrekkelijke prijs een iPhone die er als nieuw uitziet!

Contact met GSM Reparatie Twente voor iPhone reparatie

Wilt u uw iPhone laten repareren tegen een goede prijs mét originele onderdelen? Voor elke iPhone reparatie bent u bij GSM Reparatie Twente aan het juiste adres. Wilt u dat wij de iPhone voor een reparatie bij u komen ophalen? Maak gebruik van onze ‘Haal en Breng service’ halen wij uw toestel in Enschede op en brengen deze, na de reparatie, weer bij u thuis. Wacht niet en maak dus nu een afspraak met GSM Reparatie Twente zodat u weer snel bereikbaar bent voor uw vrienden, kennissen en familie.

Maak gemakkelijk en snel een afspraak via onze website voor de reparatie van je iPhone. Maak direct een afspraak
Natuurlijk kun je ook zonder afspraak langs komen in onze winkel:

GSM Reparatie Twente
Stationsstraat 4
7622 LX Borne

Heb je vragen? Neem contact met ons op via het online contactformulier of bel 074 291 47 47.

 

Waarom uw toestel bij ons laten repareren? 

Enthousiast team van experts die u helpen.
Uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd.
12 maanden garantie op uw reperatie.
Unieke haal- en brengservice

Originele onderdelen

Uw toestel wordt met originele fabricage onderdelen gemaakt

Jarenlange ervaring

Onze experts hebben meer dan 15 jaar ervaring met het repareren van telefoons en tablets

30 minuten service

Uw toestel gerepareerd terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of thee

Alle merken

Wij repareren alle toestellen en tables van alle merken in de markt

12 maanden garantie

U krijgt van ons maar liefst 12 maanden garantie op de reparatie van uw toestel

Unieke haal- en brengservice

Niet in staat langs te komen? Wij komen naar uw en halen het kapotte toestel op

Klantwaardering

Onze klanten waarderen ons met maar liefst een 9,2 en daar zijn we trots op. 

Onze specialiteiten

Uw kapotte toestel is bij ons in de juiste handen. Doordat wij werken met originele onderdelen weet u zeker dat uw toestel niet snel weer kapot zal gaan. Daarom geven wij ook maar liefst 12 maanden garantie op de reparatie. De onderdelen zijn bij ons altijd op voorraad en dat kan niet iedere reparateur zeggen. Lees hieronder nog kort welke specialiteiten wij in huis hebben! 

Unieke haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan is dit geen enkel problem! Wij komen dan naar u toe om het kapotte toestel op te halen en brengen hem gerepareerd terug. 

Professioneel team

Onze collega's krijgen een intensieve training voor het repareren van de verschillende toestellen. Na deze training kunnen ze zich een echte expert noemen.  

30 minuten service

In slechts 30 minuten is uw toestel gerepareerd. Geniet lekker van een kopje koffie of thee in onze winkel of ga even een wandeling maken in het mooie centrum van Borne. 

Online snel je afspraak plannen

Met onze vernieuwde online reserveringsmodule kunt u eenvoudig uw afspraak plannen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en wordt u nog snelle geholpen.