Smart Battery Case beschikbaar voor iPhone XR, XS en XS Max

Battery Case Beschikbaar

De Apple Smart Battery Case is eindelijk beschikbaar voor de nieuwe Apple modellen. De varianten XR, XS en XS Max. Apple begon vanaf het jaar 2015 met het uitbrengen van deze hoesjes. Het is een opvallend hoesje met een dikke bult aan de achterkant. In het hoesje zit de Extra Batterij verwerkt, De een vind het een log hoesje, de ander vind hem mooi, subtiel en functioneel. 

De prijzen van deze Cases

Hoesjes met een extra batterij moeten €149 euro gaan kosten voor bovenstaande modellen. Inmiddels zijn de prijzen van de wat oudere modellen omlaag gegaan. De cases zijn nu officieel te bestellen. 

Extra functies los van de Batterij

De opzet van de cases zijn niet veranderd, de hoesjes zien er exact hetzelfde uit. Het extratje die deze cases wel hebben.... is de mogelijk om draadloos op te kunnen laden met het hoesje erom heen. Dit is handig omdat je anders continu het hoesje eraf zou moeten halen, wanneer je het toestel draadloos wilt opladen. De accu duur word door middel van dit hoesje flink verhoogt. Gesprektijd word verhoogt tot wel 39 uur + . Internetten kan tot 22 uur + . Voor zakelijk gebruik is dit heel handig. Het toestel zal ondanks hevig gebruik door de dag heen, niet snel leeg gaan. 

Conclusie GSMReparatieTwente

Wij van GSMReparatieTwente vinden dit een heel elegant en functioneel hoesje. De mooie afwerkingen en mogelijkheid om (QI) draadloos op te laden maken dit hoesje tot een TOP hoesje. Echter vinden wij de prijs wel aan de dure kant. De cases zijn door de jaren heen steeds iets duurder geworden. 

 

Geschreven door - Robin Kijk in de Vegte

Bericht delen :