Apple Introduceert 3 Nieuwe iPhones in 2019 ' iPhone XI, iPhone XI MAX en iPhone XR 2019

Mogelijke Nieuwe Apple Modellen :

- Apple iPhone XI : OLED Schern + Dubbele Camera 

- Apple iPhone XI MAX: OLED Scherm + driedubbele Camera

- Apple iPhone XR 2019: OLED Scherm + Dubbele Camera

Apple iPhone XS, XS MAX en XR

Drie nieuwe iPhones schijnt volgens mediagigant The Wall Journal dit jaar (2019) uit te komen. De voornaamste verschillen zullen in de Camera en Display zitten. Zie hierboven per model wat mogelijk veranderd, De Render toont een vrij intens camerablok met 3 lenzen en 2 filters. Wat de fucntie van die camera's precies is, wordt niet duidelijk aangegeven. 

In tegenstelling tot hetgeen The Wall Street Journal beweert, zette Apple dit jaar met de iPhone XR (2018) juist in op een enkele camera die dankzij slimme software juist veel kunsten en trucjes vertoond. De Apple modellen zullen mogelijk hetzelfde eruitzien als dit jaar (2018). De formaten en de schermtechnologie blijven in (2019) dus hetzelfde, maar de telefoons krijgen er een nieuw type antenne bij. Wij verwachten dat Apple gaat voor de Modified Pi-technologie (MPI). Nu worden nog enkel Crystal Polymer-antennes (LCP) gebruikt. 

Belangrijk Overstap naar Modified Pi-technologie oftewel (MPI)

Een belangrijke aanleiding voor de overstap naar MPI is dat hier meer leveranciers van zijn, waardoor Apple een betere onderhandelingspositie heeft. Bovendien zou de antenne even goed presteren als de LCP-technologie. Een ander voordeel is dat MPI overweg kan met de hoge frequentiebanden die nodig zijn voor de ondersteuning van 5G. Naar verluidt krijgt de iPhone 2019 vier nieuwe MPI-antennes en blijven ze twee LCP-antennes gebruiken.

 

Lancering Apple iPhone 2019

Verder zijn de geruchten over de iPhone (2019) nog schaars, maar ongetwijfeld horen we de komende maanden meer over het nieuwe vlaggenschip. De lancering van de iPhones duurt nog even; die is waarschijnlijk medio september (2019). 

 

Door Robin Kijk in de Vegte - 12 Januari 09:43  

Bericht delen :