Nieuwe Samsung Galaxy S10, S10 Plus en S10 Lite Wereld Presentatie 20 Februari 2019

Presentatie Nieuwe Samsung Galaxy S10 

Samsung gaat zeer waarschijnlijk 20 Februari 2019 de nieuwe Samsung Galaxy S10 presenteren. Dit evenement zal gehouden worden in San Francisco ( Verenigde Staten ). De Samsung Galaxy S10 is de opvolger van de Samsung galaxy S9, die vanaf begin 2018 te koop is. 

Geruchten rond de Nieuwe Samsung

Volgens geruchten krijgt de Samsung Galaxy S10 3 cameralenzen aan de achterkant en 2 cameralenzen aan de voorkant. De meerdere cameralenzen moeten ervoor zorgen dat er meer foto opties beschikbaar zullen zijn. Een optie is bijvoorbeeld een bredere foto schieten en gebruik maken van het scherptediepte-effect. 

De cameralens aan de voorkant biedt als extra mogelijkheid om gezichten te herkennen. De lens zal verwerkt gaan worden in het scherm. Ook krijgt de nieuwe Samsung een vingerscan mogelijkheid verwerkt in het scherm, waardoor je dus een keuze hebt om toestel te ontgrendelen door middel van een code, patroon, wachtwoord, gezichtscan of vingerscan. 

Verschillende modellen van de Nieuwe S10

Samsung zal vermoedelijk meerdere varianten uit gaan brengen. De S10 Plus en de S10 Lite editie zullen mogelijk ook verschijnen. Hiermee krijgen de klanten meer keuzes. 

Wat gaat de nieuwe Samsung Galaxy S10 kosten?

Vermoedelijke adviesprijzen zullen beginnen vanaf €999,- . De S10 Plus- en S10 Lite editie is nog niet bekend. 

Conclusie GSMReparatieTwente

De Nieuwe Samsung Galaxy S10 zal niet heel veel qua uiterlijk veranderen ten opzichte van zijn voorgangers, de extra mogelijkheden zijn interessant. wanneer er meer bekend is qua specificaties kunnen wij een uitgebreide conclusie uitbrengen. 

 

geschreven door - Robin Kijk in de vegte

Bericht delen :