Haal- en brengservice

Is je telefoon kapot? Wij zijn al onderweg!

Kun je door de barsten in het scherm van je telefoon het licht niet meer zien, maar kun je de tijd niet vinden om je telefoon naar onze winkel in Borne te brengen voor een telefoon reparatie? Ook voor mensen die wat slechter ter been zijn, hebben wij dé oplossing!  Onze super handige haal- en brengservice voor je kapotte telefoon of tablet. Bestaande klanten kennen deze service van ons al. Wij rijden met onze mooie GSM Reparatie Twente bus door heel Twente om kapotte telefoons en tablets op te halen, helemaal gratis! Vind je het handig dat wij je telefoon op je werk ophalen? Of je nu thuis bent of op je werk, maak een afspraak en wij komen eraan!

Sta jij op de kaart?Straal van 20 km om GSM Reparatie Twente

Helaas rijden wij niet van Borne naar Amsterdam om je kapotte telefoon op te halen. Wij halen telefoons op voor een reparatie binnen een straal van 20 kilometer. Kijk op de kaart hiernaast of jouw ophaalplek binnen onze 20 kilometer radius valt. Als je op de kaart klikt kun je de afbeelding groter bekijken.

Twijfel je of jouw plaats wel binnen ons gebied valt?

Bel ons tijdens onze openingstijden op het telefoonnummer: 074 291 47 47. Wij zijn van maandag t/m donderdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Op vrijdagavond hebben wij koopavond, dan kun je dus tot 21:00 uur bij ons terecht. Op zaterdag zijn wij er van 10:00 tot 17:00.
Je kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!