Reparatie aanvraag
×

Nu extra korting op je reparatie!

iPad 9.7 (2017)

iPad actie bij Telecomshop Twente B.V. & GSM Reparatie Twente


Apple iPad 2017 wifi / 4G 32gb met 2 jaar garantie €299,- incl. Btw op=op

SPECIFICATIES

Processor

Apple A9 1.8 GHz + M9 chip

Kleur

Zwart / Space Grey

Geheugen

32gb

Let op! iPad dient in de winkel afgehaald te worden. Opsturen is niet mogelijk!
2 jaar garantie.

€ 299

Beeldscherm / Glas

€ 99.99

Is je LCD beelscherm kapot? Is het glas gebroken of beschadigd? Bestel je gloednieuwe beeldscherm online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Batterij / Accu vervangen

€ 69.99

Is de batterij of accu van je smartphone kapot? Gaat je accu super snel leeg of start hij zelfs niet meer op? Bij GSM Reparatie Twente vervangen we jouw batterij in no-time. Bestel de nieuwe batterij online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Oplaadconnector vervangen

€ 69.99

Problemen met het opladen van je smartphone? Laad het toestel niet meer goed op? Of herkent het toestel de oplader niet meer? Dan is je oplaadpoort aan vervanging toe. Bestel de oplaadconnector online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Achtercamera vervangen

€ 59.99

Is de achtercamera van je toestel kapot? Zijn de foto’s niet meer zo scherp? Of zie meerdere zwarte plekken of zelfs een zwart beeld? Dan moet je de achtercamera laten vervangen. Bestel je gloednieuwe achtercamera online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen.

Voorcamera vervangen

€ 59.99

Kun je geen selfies meer maken? Zijn de foto's of video's niet meer scherp? Of zie je zwarte plekken of een volledig zwart beeld? Dan moet je de frontcamera laten repareren. Bestel je gloednieuwe voorcamera online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Waterschade behandeling

€ 49.99

Is jouw toestel recent in het watergevallen? Of in aanraking gekomen met een vloeistof? Wij kunnen jouw smartphone reinigen en hierbij zullen we onderzoeken of er onderdelen beschadigd zijn. Bestel je de waterschade behandeling online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. 

Toestel onderzoek/diagnose

€ 39.99

Werkt je toestel opeens niet meer? Of weet je niet precies wat er met je toestel aan de hand is? Wij onderzoeken graag voor jou wat er aan de hand is. Daarna kunnen we je adviseren welke reparatie je zou moeten uitvoeren. We kunnen je in veel gevallen direct verder helpen en het probleem voor je oplossen. Bestel je toestel onderzoek/diagnose online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. 

Software probleem

€ 34.99

Heb je een software probleem? Hulp nodig bij een backup of een probleem met updates? Wij helpen je graag verder om het software probleem voor je op te lossen. Bestel deze dienst online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. 

Powerbutton / Aan-uitknop vervangen

€ 69.99

Reageert de powerbutton niet meer? Of kun je hem zelfs niet meer indrukken? Dan is je powerbutton aan vervanging toe. Bestel de aan-uitknop online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Speaker vervangen

€ 59.99

Komt er geen geluid meer uit de luidspreker? Kraakt het geluid bij het afspelen van bijvoorbeeld muziek of je beltoon? Dan is de kans groot dat je speaker moet worden vervangen. Bestel een nieuwe speaker online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Home knop vervangen

€ 59.99

Reageert de homeknop niet meer? Of kun je hem zelfs niet meer indrukken? Dan is je homeknop aan vervanging toe. Bestel de homeknop online en kom daarna langs bij één van onze winkels bij jou in de buurt. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwalitatieve onderdelen. 

Slecht / Geen WiFi

€ 59.99

Nu extra korting op je reparatie!

iPad 9.7 (2017)

iPad actie bij Telecomshop Twente B.V. & GSM Reparatie Twente


Apple iPad 2017 wifi / 4G 32gb met 2 jaar garantie €299,- incl. Btw op=op

SPECIFICATIES

Processor

Apple A9 1.8 GHz + M9 chip

Kleur

Zwart / Space Grey

Geheugen

32gb

Let op! iPad dient in de winkel afgehaald te worden. Opsturen is niet mogelijk!
2 jaar garantie.

Merk

Filter op

Abonneer op onze nieuwsbrief.

пї