iPhone 5 scherm herstellen

De iPhone 5 is een mooie telefoon. Het is niet helemaal meer het nieuwste model, maar is nog meer dan snel genoeg en kan vrijwel alle apps en games makkelijk draaien. Hij heeft een haarscherp scherm en beschikt over de nieuwste features, waaronder 4G. Maar de iPhone 5 is niet onverwoestbaar. Als hij bijvoorbeeld valt, kan het glas van het voornoemde haarscherpe scherm gemakkelijk barsten. Als de barst niet te erg is, is de telefoon nog wel te gebruiken, maar het plezier is er dan wel van af. Plaatjes zien er minder mooi uit en tekst is minder goed leesbaar. Het geeft toch een hele domper op het gebruik van uw mooie iPhone 5.

Wat ook kan voorkomen is dat de touch-functionaliteit niet meer goed werkt, de telefoon reageert dan niet meer goed op uw aanraking. Het wordt dan erg frustrerend om hem dan nog te gebruiken.

Ook kan het scherm helemaal uitvallen, dan kunt u uw iPhone 5 helemaal niet meer gebruiken. Als het scherm gebarsten of uitgevallen is, of niet meer goed op uw aanraking reageert, wat doet u dan? Koopt u een geheel nieuwe telefoon? Dat zou nogal jammer zijn van de verder nog zo snelle iPhone 5, die u misschien nog wel niet eens helemaal afbetaald hebt. Toch doen veel mensen dat, omdat ze denken dat er niks meer aan het defect te doen is. Deze mensen hebben het echter mis: GSM Reparatie Twente kan er wel degelijk wat aan doen, namelijk uw iPhone 5 scherm herstellen!

 

Laat uw iPhone 5 scherm herstellen bij GSM Reparatie Twente

Welk probleem u ook hebt met uw iPhone 5 scherm, GSM Reparatie Twente lost het voor u op, tegen een verrassend voordelig tarief. Geniet weer volop van uw iPhone 5 na onze vakkundige schermreparatie. Gebarsten glas wordt door ons vervangen door een fonkelnieuwe glasplaat. Met een nieuwe digitizer kunnen wij zorgen dat het touchscreen weer helemaal soepel reageert, waardoor u uw iPhone weer zonder frustratie kunt gebruiken. En geeft uw iPhone 5 helemaal geen beeld meer? GSM Reparatie Twente analyseert en verhelpt het probleem. Wij kunnen uw iPhone 5 scherm herstellen, wat het probleem ook is.

Mochten er onderdelen vervangen moeten worden, dan worden daarvoor alleen de beste kwaliteit onderdelen gebruikt. Na afloop is niet te zien dat er een reparatie heeft plaatsgevonden. Wij geven ook garantie op de reparatie. Valt het beeld bijvoorbeeld weer uit? Binnen de garantieperiode kunt u gratis terugkomen om uw iPhone 5 scherm opnieuw te laten herstellen.

 

Maak een afspraak voor uw iPhone 5 scherm herstellen

U kunt online of via telefoonnummer 074 291 47 47  een afspraak maken. Wanneer u dan op het afgesproken tijdstip langskomt, zullen wij terwijl u wacht de schade van uw iPhone 5 scherm herstellen, terwijl u van een lekker kopje koffie geniet. Dus loop niet langer rond met uw kapotte scherm en geef ook niet bijna duizend euro uit aan een nieuwe iPhone. Laat GSM Reparatie Twente vakkundig uw iPhone 5 scherm herstellen, dan kunt u er nog jaren plezier van houden!

 

Waarom uw toestel bij ons laten repareren? 

Enthousiast team van experts die u helpen.
Uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd.
12 maanden garantie op uw reperatie.
Unieke haal- en brengservice

Originele onderdelen

Uw toestel wordt met originele fabricage onderdelen gemaakt

Jarenlange ervaring

Onze experts hebben meer dan 15 jaar ervaring met het repareren van telefoons en tablets

30 minuten service

Uw toestel gerepareerd terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of thee

Alle merken

Wij repareren alle toestellen en tables van alle merken in de markt

12 maanden garantie

U krijgt van ons maar liefst 12 maanden garantie op de reparatie van uw toestel

Unieke haal- en brengservice

Niet in staat langs te komen? Wij komen naar uw en halen het kapotte toestel op

Klantwaardering

Onze klanten waarderen ons met maar liefst een 9,2 en daar zijn we trots op. 

Onze specialiteiten

Uw kapotte toestel is bij ons in de juiste handen. Doordat wij werken met originele onderdelen weet u zeker dat uw toestel niet snel weer kapot zal gaan. Daarom geven wij ook maar liefst 12 maanden garantie op de reparatie. De onderdelen zijn bij ons altijd op voorraad en dat kan niet iedere reparateur zeggen. Lees hieronder nog kort welke specialiteiten wij in huis hebben! 

Unieke haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan is dit geen enkel problem! Wij komen dan naar u toe om het kapotte toestel op te halen en brengen hem gerepareerd terug. 

Professioneel team

Onze collega's krijgen een intensieve training voor het repareren van de verschillende toestellen. Na deze training kunnen ze zich een echte expert noemen.  

30 minuten service

In slechts 30 minuten is uw toestel gerepareerd. Geniet lekker van een kopje koffie of thee in onze winkel of ga even een wandeling maken in het mooie centrum van Borne. 

Online snel je afspraak plannen

Met onze vernieuwde online reserveringsmodule kunt u eenvoudig uw afspraak plannen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en wordt u nog snelle geholpen.