Alle iPhone 6 geruchten op een rij

Geruchten en geroezemoes komen altijd voor de bevestigde informatie, toch het juiste antwoord er vaak al wel te vinden is. Een paar van de geruchten zijn al bevestigd en anderen zijn nog omhuld met onzekerheid. GSM Reparatie Twente zet de belangrijkste geruchten voor je op een rijtje!

Grotere schermen

De iPhone heeft altijd een vaste 4-inch afmeting genoten, hier schijnt met de meeste zekerheid verandering in te komen. De meest genoemde maten zijn tot nog toe 4.7- en 5.5 inch. Voor Apple is het de eerste keer dat een iPhone in twee verschillende versies zal worden uitgebracht. De iPhone 6 zal de eerste telefoon van Apple worden die in verschillende maten te bestellen zal zijn.

De telefoons van Apple bleven te ver achter de concurrentie hangen door het relatief kleine scherm waar iPhone gebruikers mee moeten werken.

Een ander design

Apple heeft een goede reden dat het zo lang heeft vastgehouden aan de 4 inch schermmaat van de iPhone. Apple heeft namelijk altijd geroepen dat hun geweldige telefoon met één hand te besturen is. Mochten de schermen 4.7- en 5.5 inch groot worden dan kan dit wel eens in gevaar komen.

Om dit tegen te gaan schijnt de iPhone 6 dunnere randen te krijgen zodat de schermgrootte minder invloed heeft. Een andere ontwikkeling die voor betere handligging zorgt is het feit dat de nieuwe iPhone waarschijnlijk een stuk dunner wordt dan zijn voorgangers.

Nieuwe displays

Van de bergen geruchten die rondgaan is het saffieren scherm een van de meest voorkomende. Dit ontzettend krachtige materiaal wordt momenteel al gebruikt voor de camera sensor en de home-knop. Apple heeft al vaker gezegd graag gebruik te willen maken van saffieren schermen doch heeft nog niks toegegeven. We weten dat Apple in het bezit is van de juiste fabrieken en voorraden om het klaar te spelen. Wie weet heeft jouw nieuwe iPhone 6 een volledig saffieren scherm. Voor een nieuwe display op je iPhone 5 hoef je niet ver te zoeken!

Kleine geruchten

De iPhone 6 gaat waarschijnlijk beschikken over een 8 megapixel camera die ook in de iPhone 5 zit momenteel. Of de sensor veranderd wordt of andere aanpassingen worden gemaakt is nog niet zeker. Daarnaast gaan er geruchten rond dat de camera aan de voorzijde van een stuk betere kwaliteit wordt. Problemen met de camera van je iPhone? Kijk snel hier voor een afspraak.

Over wanneer de telefoon uit gaat komen is nog geen zekerheid. Er zijn mensen die denken dat Apple de nieuwe iPhone gaat onthullen op de WWDC, een ontwikkelaarsconferentie, in Juni. Afgelopen keren is de iPhone echter altijd onthuld in september. Een lancering in juli lijkt ook snel omdat de productie naar verluidt pas net op gang begint te komen.

De Japanse krant Nikkei, welke vorig jaar de datum van de iPhone 5S en 5C kon voorspellen, stelt dan ook dat de iPhone 6 pas tegen september in de winkels zal liggen. Ten eerste zal ook alleen de 4.7 inch versie te verkrijgen zijn aangezien er nog ontwikkelingsproblemen zijn met het 5.5 inch model. Eind dit jaar kunnen we waarschijnlijk genieten van de 4.7 inch versie. Voor zijn grote broer zul je zeker nog tot 2015 moeten wachten.

Bron : Nu .nl

Bericht delen :